fbpx

Memox åbner ny afdeling i Næstved

Tre socialfaglige koordinatorer og omkring 25 familiekonsulenter har base i Memox' nye afdeling i Næstved.

Memox ønsker at rykke tættere på kommuner og borgere i det sydsjællandske område. Vi har derfor slået dørene op for en ny afdeling i Næstved.

”Vi oplever en øget efterspørgsel på vores multietniske og socialfaglige ekspertise på Sydsjælland og Lolland-Falster. Med en afdeling i området kan vi meget bedre betjene både kommuner og borgere med den nærhed, fleksibilitet og kvalitet, som er afgørende for at hjælpe børn og familier tilbage i trivsel”, siger Henrik Appel, adm. direktør i Memox.

Memox har afdelinger i hele landet, og afdelingen i Næstved er den sjette i rækken. Den er base for i første omgang tre socialfaglige koordinatorer og ca. 25 familiekonsulenter med forskellig socialfaglig, etnisk og kulturel baggrund.

Memox samarbejder allerede med flere kommuner i området om en bred vifte af indsatser, og vi forventer at omfanget vil stige i de kommende måneder. Derfor forventer vi også at skulle rekruttere flere familiekonsulenter og på den måde skabe nye lokale arbejdspladser,” siger Birgit Breindahl, socialfaglig koordinator i Memox, som selv er bosiddende i Næstved og glæder sig til at kunne styrke de lokale kontakter.

Vi holder åbningsreception for den nye afdeling på Tommerupvej 4, 4700 Næstved torsdag den 31. august kl. 15.00 – 17.00

 

Søg

LUK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Faglig viden, nyheder og begivenheder indenfor det socialfaglige felt – direkte i din indbakke.