fbpx
En mørkhåret smilende ung familiekonsulent siddende ved siden af en mand med mørkt fuldskæg.

Events

Se kommende arrangementer i Memox

En mørkhåret smilende ung familiekonsulent siddende ved siden af en mand med mørkt fuldskæg.

Events

Se kommende arrangementer i Memox

Start weekenden med faglig refleksion i hyggeligt selskab

Sidste fredag i hver måned inviterer Memox til socialfaglig fredagscafé. Vi starter med et aktuelt oplæg og har inviteret en række stærke personligheder, der kan inspirere og sætte tankerne i gang. Bagefter er der tid til networking og lidt godt til ganen.

Viden og Vin er for alle med interesse for socialfagligt arbejde. Det er altid gratis at deltage. Alle oplæg finder sted i Memox’ lokaler på Eliasgade 10 2300 København S. 

Se de kommende events herunder og tilmeld dig herunder.


Min kærlighed til socialt arbejde

Fredag 31. maj kl. 14-16

Signe Færch er forkvinde for Dansk Socialrådgiverforening. Hun er selv uddannet socialrådgiver og gik i 2022 til valg på at gøre socialrådgiverne mere synlige i den offentlige debat, og at bruge den synlighed på at sikre bedre rammer for socialrådgivernes arbejde.

Da Signe Færch som barn så, hvor hårdt et arbejdsliv hendes mor havde som socialrådgiver, besluttede hun at gå en anden vej. Alligevel endte hun med at uddanne sig til socialrådgiver, og har fundet ud af, at faget er mere livsbekræftende end hårdt. Men det kræver de rigtige rammer, og det er dem hun nu vil kæmpe for at, alle socialrådgivere får.

Signe Færch har lavet socialt arbejde i mange år og har tidligere arbejdet som socialrådgiver hos Den Sociale døgnvagt og Gentofte- og Greve Kommune – og det er hendes store kærlighed til netop socialt arbejde, hun fortæller om i dette oplæg.

Oplægget finder sted i Memox’ lokaler på Eliasgade 10 2300 København S


Søg

LUK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Faglig viden, nyheder og begivenheder indenfor det socialfaglige felt – direkte i din indbakke.