fbpx

Memox’ 10-årsjubilæum i ord og billeder

Fotogalleri
Gæsterne strømmede til, da vi den 9. juni fejrede Memox’ jubilæum og den idé, som for 10 år siden fik Amelevi Hounou Rathleff til at starte eventyret i Memox.

Tusind tak til alle, der var med til at fejre Memox’ 10-årsjubilæum og den idé, som Memox’ stifter, Amelevi Hounou Rathleff, for 10 år siden fik til at starte eventyret i Memox.

Tak til alle medarbejdere, samarbejdspartnere og venner for at være med til at gøre Memox’ store dag så festlig og mindeværdig.

Kaare Dybvad: Vigtigt med ildsjæle

Også en stor tak til udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad  og gruppeforperson for socialdemokratiet i Københavns Kommune Lars Weiss for at lægge vejen forbi og markere dagen med os.

– Det er vigtigt, at vi har ildsjæle som jer i Memox, som er professionelle og arbejder med et sigte om, at folk bliver en del af vores samfund og får mulighed for at styre deres eget liv.  Så jeg er glad for at være med til at fejre jeres 10-årsjubilæum. Jeg er stolt over, at vi har så mange dygtige folk, som bidrager til integration i Danmark. Stort tillykke til jer i Memox med jeres flotte arbejde. Jeg glæder mig til at følge det også fremover, sagde Kaare Dybvad  i sin tale.

Vi fortsætter den gode udvikling

Jubilæumsdagen var en fejring af Amelevis ambition om at skabe håb, trivsel og indsigt for familier, der i en periode har brug for hjælp til at skabe positive forandringer i livet. Og samtidig var dagen en fejring af alle tidligere og nuværende memox’ere og samarbejdspartnere, som de seneste 10 år har været med til at føre Amelevis ambition ud i livet.

– En milepæl på 10 år er nu nået. Det har været sjovt, spændende og udfordrende at stifte en virksomhed. Lægge kræfterne i at udvikle den og se den vokse. Vi skal forsætte vores gode arbejde i Memox med at hjælpe familier på modersmålet. Vi skal fortsat udvikle tiltag, der kan minimere mistrivsel og sikre en bæredygtig understøttelse i samfundet. Ikke kun i Danmark og Norge, men også i andre lande. Med andre ord: Vi glæder os til at arbejde med familiernes ressourcer, potentialer og netværk de næste 10 år sammen med børne- og familieafdelinger, skoler, daginstitutioner og andre aktører i hele landet, siger Amelevi Hounou Rathleff i anledning af jubilæet.

Søg

LUK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Faglig viden, nyheder og begivenheder indenfor det socialfaglige felt – direkte i din indbakke.