fbpx
Pige med anden etnisk baggrund blæser sæbebobler.

Sammen viser vi vejen til et bedre liv

Pige med anden etnisk baggrund blæser sæbebobler.

Sammen viser vi vejen til et bedre liv

 

Få hjælp til at åbne døren til familiens verden

Vi tilbyder familiebehandling og anden støtte til udsatte børn, unge, familier og voksne med anden etnisk og etnisk danske baggrund.

Vores store hold af konsulenter er ikke kun socialfagligt stærke. Tilsammen taler vi i Memox over 100 sprog og dialekter, herunder selvfølgelig også dansk. Det betyder, at vi altid kan matche en familie med en konsulent, der taler  et sprog, som alle i familien forstår – og som har indsigt i familiens kulturelle baggrund. Det er nøglen, der åbner døren til familiernes verden og styrker tilliden i relationen.

Når du samarbejder med os omkring familier med anden etnisk baggrund, er det ikke nødvendigt at bruge tolk i familiebehandlingen. Det betyder mindre administration for dig og mere tryghed for familien/borgeren. Vi tilrettelægger alle indsatser fleksibelt med afsæt i forvaltningens behov. Vores konsulenter er dér for familien/borgeren, når det giver bedst mening. Også når klokken har passeret 17 og i weekenden.

Vi kan oftest starte op i familien inden for 24 timer timer, og du har mulighed for at få fat i vores vagttelefon  hele døgnet. Vi har et mål om at afslutte indsatsen inden for 9 måneder.

Sådan foregår samarbejdet

Garanti for høj kvalitet

I Memox indgår en socialfaglig koordinator og en konsulent som makkerpar i alle indsatser. Det er din garanti for en høj kvalitet, overblik og et tæt samarbejde i alle indsatser. Det betyder også, at Memox’ familiekonsulenter kan koncentrere sig 100 procent om arbejdet ude i marken.

Vores konsulenter og socialfaglige koordinatorer tilbydes individuel supervision og akut supervision efter behov. Derudover deltager alle vores aktive konsulenter i interne uddannelsesdage to gange om året.

 

Vi gør mere af det, der virker

I alle indsatser arbejder vi ud fra familiens/borgerens handleplan. Vi har god erfaring med at finde en vej til forandring og udvikling ved at fokusere på de positive undtagelser og gøre mere af dét, der virker. Derfor har vi et stort fokus på familiens ressourcer og egne ideer til løsninger, samtidig med at vi har øje for at udvikle dét, der ikke fungerer så godt.

Vi arbejder multimetodisk, og lader os inspirere af og bruger forskellige metodiske tilgange med udgangspunkt i den enkelte familie og dens behov.

Det handler om at gøre det, der skal til, og mere af det, der virker, for at opnå succes sammen med familien.

Memoxmetoden

Vi har udarbejdet vores egen faglige guide og metodebog, Memoxmetoden. Den tager sit afsæt i vores tro på, at alle mennesker kan forandre sig, hvis de får den rette hjælp. Læs mere om Memoxmetoden og vores livshjul

 

Læs om vores databeskyttelse her:

Databehandleraftale

ISAE 3000-erklæring

Vi tilbyder

Familiebehandling

Memox yder familiebehandling, der giver forældrene konkrete redskaber til at navigere i hverdagen…

Intensiv familiebehandling

Memox yder intensiv familiebehandling i familier, hvor bekymringen for barnets trivsel og udvikling…

Memox Sikker Start

Memox’ Sikker Start kombinerer familiebehandling i familiens eget hjem med et systematisk fokus…

Døgnindsats

Memox tilbyder døgnindsats, når der er brug for at finde en afklaring på familiens situation,…

Søg

LUK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Faglig viden, nyheder og begivenheder indenfor det socialfaglige felt – direkte i din indbakke.

Vi taler et sprog, alle i familien forstår.