fbpx
Mor kigger kærligt på sin søn.

Databehandleraftale og ISAE3000

Mor kigger kærligt på sin søn.

Databehandleraftale og ISAE3000

I Memox´ databehandleraftale og ISAE3000 redegøres der for, hvordan vi bruger persondata og sikrer efterlevelse af persondatareglerne.

Vi bestræber os på bedst muligt at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personoplysninger, og vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger med henblik herpå.

Du vil typisk afgive personoplysninger i forbindelse med indgåelse af kontrakt, når Memox yder rådgivning til dig som borger eller som ansat i Memox. Personoplysninger vil også blive registreret, når du besøger vores hjemmeside, samt indgå i loginoplysninger, hvis du tildeles sådanne, i forbindelse med benyttelse af vores systemer. Vi indhenter desuden også diverse attester på vores medarbejdere i forbindelse med ansættelser.

Se i øvrigt vores databehandleraftale og ISAE 3000-erklæring for ydereligere information:

Databehandleraftale

ISAE 3000-erklæring

Ledelsens udtalelse om ISAE 3000

Indsigt/rettelse/sletning/overførsel

Du har altid mulighed for at bede om overførsel af, indsigt i, tilretning af samt anmode om sletning af de registrerede personoplysninger.

Henvendelse til os

Hvis du ønsker, at vi retter eller sletter personoplysninger, eller hvis du har andre spørgsmål vedr. persondata, bedes du rette henvendelse til os på: info@memox.dk.

Søg

LUK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Faglig viden, nyheder og begivenheder indenfor det socialfaglige felt – direkte i din indbakke.